Geluk geef je door ( net even beter in je vel zitten )
 
In mijn leven heb ik gemerkt dat ik makkelijker over het leven denk dan de meeste mensen om mij heen. Anderen hebben mij vaak gevraagd hoe het kan dat ik ondanks alles altijd positief blijf. In deze lezing vertel ik over hoe dit – volgens mij –  komt.  Ik denk dat het mede bepaald is door de filosofie van mijn moeder:
  • Leef elke dag alsof het je laatste is
  • Wees niet bang om risico’s te nemen
  • Als je wilt, kan je alles
Ik had er tot voor kort zelf nooit echt bij stilgestaan. Echter, nadat ik mij erin verdiept had,  kwam ik erachter dat er een wetenschappelijke basis achter deze kernwaarden  zit.  In deze lezing vertel ik vanuit mijn persoonlijke ervaring alsmede de wetenschappelijke ideeën die er verband mee houden hoe en waarom ik zo gelukkig ben, en hoe u dat ook kan worden.  
 
Verschillende groepen zijn u al voorgegaan. Onder mijn tevreden publiek bevinden zich onder andere banken, transportbedrijven, aannemers en privé groepen.
 
Als u meer vragen heeft, kunt u contact met me opnemen via info@ericdevalk.nl
 
Met vriendelijke groet,
 
Eric 
 
 
Naar aanleiding van de lezing "Geluk geef je door" geef ik vanaf medio april een wekelijkse tip om uit te proberen via mijn YouTube kanaal. Houdt deze site in de gaten voor updates!