In Zwanenburg is in 2004 een standbeeld gemaakt door Eric de Valk speciaal voor U. Hij vindt dat iedereen een standbeeld verdient en niet alleen bekende mensen, zoals André Hazes, Karel de Grote, Joop Zoetemelk, Wilhelmina enzovoorts. Natuurlijk is het hen van harte gegund, maar ook de bakker, tuinman of de huisvrouw verdient een standbeeld.

Op Schiphol kan het standbeeld helaas niet staan en daarom wordt er nog steeds een mooie plek gezocht voor beeld. Tot die tijd en natuurlijk daarna, is het mogelijk om via de 'VOORDEREST' geschenkbox een ander een bijzondere blijk van waardering te geven.

Stel u kent een vriend, collega, kennis, jubilaris, jarige of iemand anders die waardering verdient, dan is er nu het originele cadeau om die persoon in de schijnwerpers te zetten en hem of haar te laten weten dat U hem of haar dankbaar bent, niet zonder hem of haar kan of natuurlijk gewoon omdat hij of zij speciaal is. Bij een personeelsfeestje, een kerstcadeau, de jaarafsluiting of een andere bijzondere gelegenheid kan dit cadeau een waardevolle toevoeging zijn.